“Vliegeren met tegenwind” ontwikkelt en speelt voorstellingen rond actuele thema’s in én buiten de zorg. Voor zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers.
Daarnaast geven zij thema-workshops waarin, naast een theorie als basis, vooral ervaren en samenspel belangrijk is.

Wat ons inspireert is een Chinees gezegde: “Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen“.
Je kunt in je leven veel tegenwind ervaren, maar dit helpt je ook vooruit. Door niet weg te lopen voor tegenslag, maar er soms dwars tegenin te gaan. Door niet de moed te laten zakken maar erachter te komen dat je veel meer in je mars hebt dan je zelf denkt.

Corrie vaCorrie3n Nieuwkerk is opgeleid tot professioneel trainer, coach & trainingsacteur.
Na een overstap van de zorg naar het bedrijfsleven is Corrie ruim 20 jaar werkzaam geweest binnen de zakelijke dienstverlening: als lijnmanager, accountmanager en manager operations. Zij heeft daarmee brede kennis opgedaan om te kunnen acteren en improviseren binnen de context van een bedrijf of instelling. Naast trainer (o.a. DiSC gedragsvoorkeursstijlen & teamtrainingen) en trainingsacteur is Corrie werkzaam als zelfstandig coach. Zowel binnen zorg- en thuiszorginstellingen als daarbuiten. 

Ton vaton-van-de-bildt (2)n de Bildt is opgeleid tot professioneel trainingsacteur.
Ton heeft na jaren werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige (algemeen ziekenhuis, psychiatrie en ouderenzorg)  een overstap gemaakt naar HRM en heeft ruime ervaring als personeelsadviseur binnen een grote zorginstelling.
Ton is als trainer (o.a. trainingen ‘weerbaarheid’, ‘omgaan met agressie, conflicten en dementie’) en zelfstandig  trainingsacteur zowel werkzaam binnen zorg- en thuiszorginstellingen als daarbuiten.

Terug naar het begin