Speellijst 2019

5 juni – openbare voorstelling | Dorpshuis Swanla, Burg. Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen.
Meer informatie: Corrie van Nieuwkerk 06 8281 2820 | Ton van de Bildt 06 8210 2081

Diverse besloten voorstellingen


Wat anderen van onze voorstelling vonden:

Via LinkedIn d.d. 5 september 2015:
http://dementievandaag.blogspot.nl/2015/09/alzheimer-in-30-minuten_3.html

Via LinkedIn d.d. 2 september 2015:
Zojuist terug van de voorstelling Plakband & Polaroid, gespeeld door acteurs Corrie van Nieuwkerk en Ton van de Bildt. Een voorstelling over dementie en mantelzorg. Een uitgebalanceerde voorstelling met mooi en subtiel spel van beide spelers. Onder de indruk, dus. Theater als middel om actuele thema’s bespreekbaar te maken in de zorg. Voor medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Deze voorstelling kan geboekt worden. Na afloop ruimte voor dialoog over deze thema’s.
Dieuwke Helder, trainingsactrice, acteren in coaching, gecert. Belbin Teamrollen

4 juni 2015:

We kunnen terugkijken op een geslaagde familieavond van De Kajuit en De Lantaarn.
Een avond, met een indrukwekkende toneelvoorstelling, waarin samenspel en verbondenheid opbloeiden.
Door jullie bijdragen is deze mooie avond tot stand gekomen.
Bedankt daarvoor!
Een mooiere kick-off van de familiebijeenkomsten in het Traject In voor Mantelzorg, “Leven doe je samen”, had ik me niet kunnen bedenken!
Coördinator mantelzorg
Projectleider Traject In voor Mantelzorg De Hanepraij / Gouda


Openbare voorstelling:
Bijwonen voorstelling?

In onze voorstelling ‘Plakband & Polaroid’ laten wij zien hoe het leven van twee mensen verandert wanneer bij één van hen Alzheimer wordt geconstateerd. En nemen wij u verder in dat proces…. Hoe de een zich vertwijfeld afvraagt waar die vergeetachtigheid, die angst, boosheid zelfs, vandaan komt.
Een leven als een polaroid, een kiekje uit een gezamenlijk leven dat lijkt te vervagen om bij de één uiteindelijk ook geen herinnering meer te zijn…. Een leven  waarin,  hoe broos ook, ook ruimte lijkt voor korte momenten van intimiteit.

Heeft u binnenkort een thema-middag of -avond voor zorgprofessionals, mantelzorgers of vrijwilligers, rond het thema ‘dementie’, of zijn er plannen voor een studiedag voor studenten of leerlingen binnen zorg-opleidingen? Onze voorstelling kan deel uit maken van zo’n themamiddag of studiedag, of een aanzet geven tot verbinding tussen mantelzorgers en zorgprofessionals.

Wilt u vooraf een beeld vormen van onze voorstelling (die normaal gesproken in besloten kring wordt gespeeld)? Wij nodigen u graag uit voor het bijwonen van een eenmalige openbare voorstelling.

Laat gerust een berichtje achter of neem contact op via onze contactgegevens. – 

Terug naar het begin