Openbare voorstelling op dinsdag 20 juni, Dorpshuis Swanla te Zevenhuizen.
Aanvang 15.30 uur. Inloop vanaf 15.00 uur.
Reserveren via: corrievannieuwkerk@gmail.com of telefonisch:
Corrie van Nieuwkerk: 06 8281 2820
Ton van de Bildt: 06 8210 2081

In deze voorstelling geven wij een inkijkje hoe het leven van twee mensen verandert wanneer bij één van hen Alzheimer wordt geconstateerd. En nemen wij u verder in dat proces…. Hoe de een zich vertwijfeld afvraagt waar die vergeetachtigheid, die angst, boosheid zelfs, vandaan komt.

Met veel zorg (en evenzoveel plezier) hebben wij gewerkt aan onze theater-voorstelling. Een kleinschalig project waarin wij samen met regisseur Sander van
den Brink, een voorstelling van circa 25 minuten hebben geschreven, bijgeschaafd, geïmproviseerd, nog meer geschaafd, gerepeteerd en misschien ook bij u straks ‘op de planken brengen’.

In een aantal snes nemen zij u mee in dat leven dat alles omgooit, dat vaak geen ruimte meer laat voor een eigen leven, dat herinneringen buiten spel zet, dat boos maar ook broos is. Een leven als een polaroid, een kiekje uit een gezamenlijk leven dat lijkt te vervagen om bij de één uiteindelijk ook geen herinnering meer te zijn…. Een leven  waarin,  hoe broos ook, ook ruimte lijkt voor korte momenten van intimiteit.

Deze voorstelling is bedoeld voor mantelzorgers, vrijwilligers, verpleegkundigen, verzorgenden en welzijnswerkers die binnen hun eigen kring (privé of werk) zorg dragen voor mensen met dementie.
Deze voorstelling kan deel uitmaken van een avond of middag rond thema’s als dementie (o.a. Alzheimer), mantelzorg, het uitwisselen van ervaringen enz. en wil aanzetten tot een dialoog, gesprekken tussen mensen waarbij herkenning en het uitwisselen van ervaringen centraal staan. Naast het spelen van de voorstelling zijn wij na afloop graag gespreksleider om samen met het publiek een dialoog te voeren over herkenbare thema’s uit de voorstelling.

Terug naar het begin

Meer weten over deze voorstelling?
Corrie van Nieuwkerk, 06 8182 2820 of mail corrievannieuwkerk@gmail.com of
Ton van de Bildt, 06 8210 2081 of mail ton@tonvandebildt.nl

Of via onderstaand contactformulier:

Ik wil graag meer weten over de voorstelling:

Terug naar het begin

Advertenties