Op veler verzoek spelen wij binnenkort weer een openbare voorstelling van
“Plakband & Polaroid”: woensdagmiddag 5 juni a.s. in theater Swanla te
Zevenhuizen, aanvang 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur.

Deze openbare voorstelling is vooral bedoeld voor zorgprofessionals of docenten die de voorstelling willen inzetten binnen de zorginstelling, opleiding in de zorg of vrijwilligersorganisatie als deel van een thema-middag of -avond.

Een theatervoorstelling over Alzheimer, waarin wij met veel zorg en compassie het leven verbeelden van twee mensen wiens leven verandert wanneer bij één van hen Alzheimer wordt geconstateerd.

De voorstelling maakt dilemma’s zoals intimiteit, keuzes maken, omgaan met agressie of verdriet, nog kunnen en mogen genieten van kleine dingen, bespreekbaar.

Een voorstelling die herkenbaar is, die dicht bij je komt, die je raakt en je misschien zelfs even van je stuk brengt.

Een voorstelling ook die uitnodigt om na te praten, ervaringen uit te wisselen, een aanzet kan zijn tot een dialoog.

 

In een aantal snes nemen zij u mee in dat leven dat alles omgooit, dat vaak geen ruimte meer laat voor een eigen leven, dat herinneringen buiten spel zet, dat boos maar ook broos is. Een leven als een polaroid, een kiekje uit een gezamenlijk leven dat lijkt te vervagen om bij de één uiteindelijk ook geen herinnering meer te zijn…. Een leven  waarin,  hoe broos ook, ook ruimte lijkt voor korte momenten van intimiteit.

Deze voorstelling is bedoeld voor mantelzorgers, vrijwilligers, verpleegkundigen, verzorgenden en welzijnswerkers die binnen hun eigen kring (privé of werk) zorg dragen voor mensen met dementie.

Deze voorstelling kan deel uitmaken van een avond of middag rond thema’s als dementie (o.a. Alzheimer), mantelzorg, het uitwisselen van ervaringen enz. en wil aanzetten tot een dialoog, gesprekken tussen mensen waarbij herkenning en het uitwisselen van ervaringen centraal staan. Naast het spelen van de voorstelling zijn wij na afloop graag gespreksleider om samen met het publiek een dialoog te voeren over herkenbare thema’s uit de voorstelling.

Terug naar het begin

Meer weten over deze voorstelling?
Corrie van Nieuwkerk, 06 8182 2820 of mail corrievannieuwkerk@gmail.com of
Ton van de Bildt, 06 8210 2081 of mail ton@tonvandebildt.nl

Of via onderstaand contactformulier:

Ik wil graag meer weten over de voorstelling:

Terug naar het begin